Slutet nära

Mitt rum börjar se rätt tomt ut nu när i stort sett allt är ned packat. Idag har varit en väldigt lugn dag, har läst ute i solen halva dagen, åkte en trip till till Michaels och handlade lite mer pyssel grejer, yeay och har packat och städat. Nu på kvällen åkte vi till Spoon Deep för Frozen Yogurt som ett litet avslut på min tid här. Känns så tråkigt att lämna dem, för de har varit så snälla mot mig! Men vi ses väl snart igen. Imorgon ska jag städa och pack det sista. Sen vid lunch ska vi ner till piren för att äta och sen vid 17-tiden är det dags att bege sig mot flygplatsen. Kan inte fatta att jag kommer vara hemma om lite mindre än 48-timmar! Så konstig känsla...

Jag är inte direkt en glass männsika, men frozen yogurt dock kan jag äta hur mycket som helst av!
 

Packa

Har nu börjat packa inför hemresan. Har verkligen delade känslor över detta! Mitt rum är numera kaos då alla grejer jag köpt och även de jag hade med mig är överallt! Håller tummarna nu för att det inte väger mer än det får!

 

Irvine Spectrum Center

Hjälp vad tiden går fort! Jag har inte ens två dygn kvar här nu! En och en halv månad har gått SÅ fort! Idag tog jag, vad jag antar är, sista chansen att shoppa lite. Åkte ut till ett utomhus köpcentrum som jag tyckte väldigt mycket om förra gången jag var här, för två år sedan, så tyckte det var värt ett besök. Tror att jag användt upp allt mitt internet på mobilen, startade GPS:ennär jag åkte från huset och halvvägs slutade den fungera, haha. Efter att ha åkt av på två avfarter och insett att det fel hittade jag i alla fall rätt, tur att det ligger precis utmed freewayen! 
 
Egentligen skulle jag gått på en munsspelskurs idag vid klockan 18, Caleb var det egentligen som skulle gå, men han ändrade sig och då hade de en betald plats som jag då fick, men ledaren blev sjuk så den blev inställd. Lite tråkigt för jag var jättetaggad på det! Men det gjorde att jag inte behövde stressa hem utan kunde gå runt i affärerna i Lugn och ro!

Subway gjorde ett misstag och råkade ge mig två kakor istället för en, haha

Mitt bland alla affärer finns ett stort parishjul