Shopping

Efter Country Music Hall of Fame blev det en shopping dag som började i souvenir-butiken på museet. Köpte en notbok med massa olika countrylåtar och även ett plektrum (plektrum har blivit som en samlar grej för mig tror jag, köper alltid nya vart jag än åker). Sen gick jag ner downtown för att köpa ett par nya boots och hittade ett par som jag ä SÅ nöjd med. Var verkligen sådanna jag letade efter, ville ha ett par som "glittrade" och dessa har massa paljetter. Tummen upp för det. Sedan bar det av mot Greenhills Mall, som ligger en liten bit utanför centrum. Hittade en ny favorit affär där som hade massa country inspirerade kläder, överlag är det annars lite överklass stämpel på mallet, men den affären gillade jag verkligen. Hann även med en sväng in på Victoria's secret, Sephora, Macys m.m innan jag åkte hem igen. Kul med lite shopping, för jag har inte riktigt hunnit med det förren nu. Så jag är nöjd!

My new babies!
 

Country Music Hall of Fame

Idag tyckte jag det var dags för lite riktiga turistgrejer, därför besökte jag Country Music Hall of Fame and Museum. Jag som är så intreserad av countrymusiken tycker verkligen det är jättekul att gå där och lära mig om countryns historia, och framför allt kolla på alla kläder och instument som artister genom tiderna använt! När jag köpte biljett idag var det rätt kul faktiskt. Han i biljett luckan frågade om jag hade något speciellt studentkort, och jag sa skämtsamt tillbaka att jag har mitt svenska student kort och han säger att de supportar Sverige så det funkade bra det med, haha. Så fick min biljett $2 billigare, inte nog med det helt plötsligt säger han "Hur mår du då?" haha, visade sig att han har en kompis i Göteborg och har lärt sig lite svenska genom honom. 
 
Själva muset är i tids ordning, vilket vill säga att det börjar i början av 1900-talet och går sen framåt till nu tid. Även om jag tycker det är kul med historian bakom hur saker blivit som deblivit måste jag nog säga att jag ändå tycker den nutida delen är roligast. Nu har de en utställning med kläder och material från Carrie Underwoods "Blown Away Tour" vilken jag blev jätteimponerad av. Vilka kläder alltså! Även en liten del med kläder ifrån TV-serien Nashville, som jag också tyckte var kul att se!


Elvis bil
 

Orinal pappret som Dolly skrev låten Jolene på!

Reba's kläder

Klänningen Carrie hade på sig då hon vann AMerican Idol 2005

Taylor's CMA awards klänning och glittriga gitarr

Kläder ifrån TV-serien Nashville (Alla måste börja kolla på den för den är jättebra!)

Blown Away Tour

Café Coco

Har haft en helt underbar kväll på Café Coco's open mic ikväll. Valde helt klart rätt bord att sätta mig vid! Såg en tjej i min ålder och satte mig vid bordet där hon och hennes familj satt. De var SÅ trevliga och bjöd mig på mat trots att jag insisterade på att jag kunde betala själv. Wow vilka snälla människor det finns! Var väldig blandning på stil och kvalitet på dagens open mic, men kul var det. Jag körde Don't Love Someone Else 
(tog fram inspelngsapparaten och allt, men glömde klicka på spela in så tyvärr kan ni inte lyssna på dagens uppträdande). Tjejen som satt vid mitt bord var dock helt klart bäst av alla ikväll, hon kommer bli något stort en dag! (Vill ni höra henne så är hennes hemsida här)
 
Det är verkligen så kul att lära känna nya människor! Är så glad att jag gör den här resan!