Nevada

Igår kväll åkte vi till familjens stuga i Lake Tahoe. Eftersom vi inte får plats alla i en bil, så tog jag och Sofie vår bil och åkte upp i. Vi hade party till 5SOS hela vägen upp vilket underlättade den 3,5 h långa bil turen. Lake Tahoe ligger dock väldigt högt upp, så det blir extrem tryck skillnad och jag får lock för öronen hela tiden, annars är det väldigt mysigt här, påminer mycket om Sverige!
 
Idag var vi lediga och bestämda oss för att åka och shoppa lite och eftersom vi är nära Nevada nu tyckte vi det var kul att åka lite till en annan stat. Åkte till ett outlet som låg rätt så mitt i öknen, haha. Amerikanska affärer är ju så härliga, eftersom augusti snart är slut tycker de att det är dags att börja julpynta(?) och ha stora pariserhjul mitt i affären. Varför inte liksom?
 
Vi gick även på bio (Teenage Mutant Ninja Turtles!!) och det var nog den lyxigaste bion jag varit på. För det första var vi i stort sett helt ensamma i en rätt så stor salong, sen fanns det bord till varje stol + att man kunde fälla ner stolen så det blev som en liten säng nästan! 

Frozen Yoghurt!!

Hittade en julgran i min stil! 

Har aldrig sett något sådant här tidigare, ett moln hade såg ut som en regnbåge!

Så de hade seiöst allt i den här affären, t.o.m. vaxdockor av USAs presidenter

Seriously, detta var awsome!

Dagens inköp
 
Nevada - Shopping - au pair

Röstat och lite andra trevligheter

Tre dagar på jobbet har nu gått, och jag måste ändå säga att jag börjar komma in i det (fattar dock inte hur jag ska lära mig hitta överallt, men det kommer väl). Sen är det ju rätt skönt att vi är två nu, men Sofie har bara tre arbetsdagar kvar och sen är jag on my own!! Det känns lite konstigt.
 
Så de senaste två dagarna har jag förutom att jobba hunnit med att shoppa, se the Giver på bio (tyckte den var jättebra), öppna ett bankkonto, försökt mig på att anmäla mig till en teaterkurs på college (tar dock evigheter), göra the ice bucket challenge och idag åkte jag, Sofie och Emma till svenska generalkonsulatet i downtown San Francisco och röstade! Så nu har jag röstat i mitt första riksdagsval! 

Starbucks kaffe - kommer bli ett dyrt år för mig, men har som tur var fortfarande pengar kvar på presentkortet jag fick av familjen!

Bio time = happy time

svenska generalkonsulatet

vi har även hunnit ut och gå med vår fina rug-cleaner
 
 
California - Kalifornien - San Francisco - USA - au pair