Två konserter

Under dagen har jag hunnit gå på två konserter. Tror nästan att det är rekord för mig med två på samma dag. Bägge showerna var på en av de mysigaste lilla teatrarna jag sett, Sheridian Opera House här i Telluride, så litet och mysigt. Första var i och för sig en konsert riktad till barn, vi var där allihopa, men den var ritkigt mysig den med. Det var Peter Yarrow, som tidigare varit med i gruppen Paul, Peter & Mary (vet inte om ni har hört talas om dem, men de var väldigt stora under 60-70-talet) som ställt upp på att ha en kosnert så att någon ungdomsorganisation här kunde samla in pengar till deras nuvarande projekt. 
 
 
Tre timmar senare var vi tillbaka igen i samma lokal, fast nu var det bara jag, min värdmamma och värdpappa. Jag vet att jag nämnt det tidigare, men de är så himla gulliga, de vet att jag tycker mycket om country och folk musik så de hade fixat så att barnens farmor var barnvakt så de kunde ta med mig på Shawn Colvins (en folk artist) spelning. Det var verkligen superbra, hon hade en så fantastisk röst, alltså wow. Efter det gick vi tre ut och åt efterrätt på en restaurang här i närheten, så gott! Så om ni undrar, ja min dag har varit underbar!
 

Skidor!

Hade en helt fantastisk dag här i skidbackarna i Telluride igår! Det var en väldigt kall dag, ca -15 c, men klarblå himmel och sol. Jag åkte dit vid 9-tiden när det öppnade och hyrde skidor och köpte liftkort, åkte några åk innan min aupair familj kom, då åkte jag lite med min värdmamma. Som sagt var det väldigt kallt, så mina tår var i stort sett helt bort domnade vid lunch, så jag köpte tåvärmare att ha i pjäxorna (hade aldrig hört talas om det tidigare, men de fungerade riktigt bra). Det var som två klisterlappar man satt på under sockarna och sen håller de fötterna varma i upp till 6 timmar! Så sen frös jag inte mer!
 
Efter lunch åkte vi upp till toppen (vilken är på ca 4000möh om jag inte misstar mig helt) Var sån fantastisk utsikt där uppifrån, och backarna jättehärliga. 
 

Lille katt

Mina arbetstider är så varierande den här veckan alltså. Var schemalagd för 12-15 idag, men jobbade nog bara en halvtimma av den tiden tror jag då hela familjen var hemma. Så istället har jag tillbringat dagen med att göra gamla högskoleprov och matteprov på datorn. Min värdmamma tyckte jag var lite konstig när jag berättade vad jag använt dagen till, men jag saknar verkligen matte!
 
På kvällen åkte vi hem till kusinerna, de är verkligen också en helt underbar familj! Mellansonen, som är 8 år, hade pianokonsert för oss och han var riktigt duktig, sen att han spelade teman ur Harry Potter gjorde det ju inte sämre direkt (de älskar Harry Potter i den familjen, så jag har varit väldigt lycklig över att få prata så mycket om det). Han som spelade piano fick även en liten kattunge i julklapp som var så otroligt söt, åh vad jag vill ha en katt. Så gosade en hel del med den under kvällen med.