Julen är officiellt här!

I och med att vi köpte gran igår har nu allt julpynt kommit upp och jag bara älskar det. Vi lyssnar på julmusik, ser på julfilmer och idag klädde vi granen. Sitter även nu och kollar på Sunes jul för att få upp stämningen ännu mer! Så kul att så fort Thanksgiving är över så kommer allt julpynt upp. Har förresten haft en så go dag idag, bara tagit det lugnt. Fick låna Where She Went av Agnes (fortsättningen på If I Stay) så har för första gången på säkert fem år läst ut en bok på en dag! Känner mig nöjd.
 
Förresten medan vi pyntade granen så drack vi varm chocklad, och jag sa till min värdmamma "Gud vad god den här var" hon svarar "vet du vad det är?", "nej" svarar jag, "Oboy!". Haha, smakade väl som hemma, därför jag tyckte den var så god.

Jag har fått en egen julstrumpa!!
 

Christmas tree shopping

Emellan shoppingen och bion i fredags åkte familjen och jag och köpte en julgran! Åh, vad jag har börjat få julkänsla alltså. Var så mysigt att gå runt bland alla granarna där! De hade granar i alla storlekar, skämtar inte, vissa var gigantiska, kan inte förstå att det finns någon som har plats för en sådan i deras hus, andra var så små och söta! Vi valde i alla fall en normal stor (dock mycket tätare med barr än en svenskgran) och sen fick även flickorna och jag varsin liten till våra rum. Nu doftar det så gott av gran överallt i huset. 

E's, A's och min lilla gran! Måste köpa lite pynt till den nu bara!

Black Friday

Black Friday var det alltså här igår, dagen efter thanksgiving kallas så och då har alla affärer rea. Så jag och Agnes gav oss ut på en shopping runda. Jag hittade nya skor, en klänning och lite julklappar. Hade hoppats på att Polaroidkameran och LP-spelaren från Urban Outfitter som jag vill ha skulle vara på rea, men tyvärr inte. Vi å lunch på Panera Bread (älskar det stället) och sen bio! Såg Mockingjay part 1. Åh vad bra den var!