Golden Gate

Efter att jag lämnat barnen i skolan idag satte jag och Tilda oss i bilen och körde mot Golden Gate Bridge!! Vi åkte över den, så nu kan jag stryka köra bil över den från min bucketlist och sen stannade vi vid Vista Point och tog lite bilder. När vi kände oss klara där åkte vi till Golden Gate Park. Första planen var att gå till Japanese Tea Garden där, men när vi kom dit upptäcte vi att det bara var gratis att gå in där på måndagar, onsdagar och fredagar: givetvis. Så vi gick bara runt lite (parken är jättestor, större än central park i NY) Mysigt var det i alla fall.

Golden gate park
 

Alcatraz

Tilda och jag tog idag en färja ut till ALCATRAZ. Wow, alltså! Var häftigt att gå runt där inne. Hade audioguide där gamla fångvaktare och fångar berättade om sina upplevelser. Är sådan fantastisk utsikt där utifrån också; man ser hela staden och golden gate bridge. Idag var även en gammal fånge där och singerade en bok han skrivit, så konstigt det måste varit för honom att vara tillbaka där. Vi hade extrem tur med vädret med, har varit både klart och varmt idag, oftast är det väldigt dimmigt vid vattnet, så det gjorde det ju extra bra!

Golden gate bridge
Mannen som själv varit fånge här!
 

In N out

Jag och Tilda åker runt och försöker hinna med så många saker av det man bara måste göra här i USA/Kalifornien/San Francisco. Igår åkte vi till In N out burger och åt lunch. Är verkligen hur goda hamburgare som helst! Och när vi väl ätit där insåg vi att det låg ett donut ställe precis brevid, så vi passade på att köpa varsin donut med.

När jag började jobba på eftermiddagen åkte vi till Academy of Sciences och spenderade eftermiddagen där!



Dagens shopping