Sista helgen i april

Utöver att se Kacey Musgraves i lördags så var jag och Agnes och såg "Age of Adeleine" som var jättebra, vet inte när den kommer till Sverige men tycker att ni ska gå och se den! Vi går så mycket på bio, haha, och har nu insett att det blir billigare att köpa den största popcornen och dela på än att köpa varsin liten, så vi hade världens största popcorn, haha, plus att det ingår en fri påfyllning till den (vilken vi inte ens använde då det var så mycket från början).
 
I söndags sen mötte jag upp några vänner och åt brunch på ett jättemysigt ställe som heter Foreign Cinema, hade inte varit där innan, men kommer definitivt gå tillbaka dit. Efter det gick vi och köpte glass på Bi-rite och satte oss i Dolores Park. Sen gick jag hem och kollade på Titanic, har sett den så många gånger och ändå gråter jag lika mycket varje gång, kan inte förstå varför! På kvällen sen mötte jag upp Emma och vi gick och åt tapas på Cha Cha Cha, var så mysigt! De hade ett live band och det var folk som var uppe och dansade och stämningen var helt enkelt jättehärlig!
 

Älskar den här gatan, kommer inte på vad den heter nu, men det är i alla fall bara massa målningar hela gatan!
 

Mind your own biscuits and life will be gravy

Såg i lördags Kacey Musgraves (igen, haha, har sett tre konserter på den här turnén). Det var lika bra som alltid! Till skillnad från när jag har sett henne i Sverige dock, så var det faktiskt i stort sett fullsatt! Det var två förband innan Kacey gick på scenen, och båda var jättebra, och Kacey var som vanligt fantastisk! En bra kväll helt enkelt!
 

Met up with some friends outside of town

Har haft en sån fantastisk helg igen! Var ledig i fredags så jag, Agnes och Emil åkte ner till Palo Alto och gick på IKEA! Alltid lika trevligt! Vi åt lunch där och bara gick runt och kollade, köpte även med mig lingonsylt på beställning av min värdmamma. På kvällen sen åkte jag söderut igen för att möta upp Dante och gå igenom vår scen, vilket gick bra måste jag säga. Sen satte vi oss och drack kaffe på Philz Coffe, helt klart mitt nya favorit kaffe ställe! 
På lördags morgonen satte jag mig åter igen i bilen och körde söderut, började vid det här laget känna mig rätt van vid att köra den vägen, haha. Hade sista dagen av min teaterworkshop på Stanford och jag kommer sakna den! Vi började med att värma upp, sen fick alla par spela upp en liten del av sin scen som sen vår lärare gav regi på. Så intressant och lyssna och se hur mycket man kan variera och hur en scen helt plötsligt får en helt annan mening. Till oss gav hon dock inte jättemycket regi, utan hon sa "jag vill att ni överraskar mig sen när ni ska spela upp hela". Tror det var positivt i alla fall. Efter lunch sen var det då dags för alla att spela upp sina scener. Alla var duktiga, även om alla hade gått in för att öva in det olika mycket. Var dock kul för hela klassen kom fram till mig och Dante efteråt och tyckte vi hade gjort jättebra ifrån oss. Det är alltid kul att höra! När klockan sen slog fyra och klassen var över var det bara att köra hem och jobba kväll.

Miriam och hennes partner med en scen från Killer Joe

Även söndagen var en fullspäckad dag. Vid 11 hade au pair möte vid crissy fields, och denna gången var det inget mindre än brännboll som stod på schemat. Detta är ju en svensklek så man skulle ju kunna tro att vi fyra svenskar som var där skulle briljera stort, men nej, vi var lika dåliga som alla andra, haha. Kul var det i alla fall. Efter mötet åkte jag, Agnes, Emil och Karen till Japan Town då deras Cherry blossom festival hölls denna helgen. Vi blev dock rätt besvikna när vi insåg att träden redan hunnit blomma över, haha, men vi hade trevligt ändå. Vi gick och åt sushi och sen kollade vi på paraden de hade. När det var över började vi röra oss mot svenska kyrkan då vi skulle ha au pair-kväll där. Även det var supertrevligt; vi åt tacos, hade en frågesport och bara chillade. 

Inte alla som kan säga att de spelat brännboll med golden gate bron i bakgrunden (även om att den typ inte syns för dimman..)