frukost med en vän

Idag fick jag äntligen träffa Tilda igen! Vi har varit så duktiga och flyttat iväg från Habo i olika omgångar hela tiden, så vi bor aldrig här samtidigt, men så blir det väl. Vi åktei alla fall till ICA och köpte med oss lite frukost hem och hade det så mysigt!
 

High Chaparrals julkalender

Åkte igår ut till High Chaparral tillsammans med Filippa och Moa. Moa har huvudrollen i julkalender de spelar in nu till julen och de behövde någon som skulle skjutsa, så jag tackade ja när de frågade om jag kunde göra det. Skulle från början börjat spela in vid kl. 11, men eftersom det blev framskjutet några timmar (tror det berodde på regnet) så istället hängde vi i matsalen ett bra tag, men till slut blev det dags att åka ut till inspelningsplatsen (mitt i skogen). Var väldigt kul att vara med och titta på när de spelade in scenen, plus att det var fullt med blåbär i skogen vilket var väldigt gott, och Moa var så duktig. Ser fram emot att se när den sen i december!
 

Allrakäraste ALV

Äntligen fick jag åka till Astrid Lindgrens Värld och hälsa på hos Emil. Åh, som jag har sett fram emot detta. Så spenderade tisdagen och onsdagen där. På tisdagen gick jag och Filippa runt i parken, har saknat henne så mycket alltså, alltid lika trevligt att hänga med henne där. Onsdagen var jag hela dagen i Katthult, var så mysigt att få hänga med Emil.