Skype med en fin vän

Har nu i tre timmar skypat med min oerhört fina vän Mathilda, som för tillfället är au pair i New York. Åh, vad mysigt det var, verkligen en höjdpunkt denna veckan! Så konstigt hur det kan kännas som om att man faktiskt är i samma rum trots att man sitter på varsin sida av detta stora land. Skype är en fantastisk uppfinning helt enkelt!
 
 

Bath & body works

Är seriöst beroende av Bath & Body works hand sanitizers. Har med mig dem överallt och har flera utställda runt om i huset! De är helt enkelt bäst! Och så luktar de så fantastiskt gott (mina au pair barn vill också alltid ha när jag tar det för att de gillar doften så mycket). Eftersom barnen rätt ofta blir sjuka med, så känns det skönt att alltid ha handsprit med sig! Mina jag har haft nu är i alla fall nästan slut, så passade på att köpa lite nya när jag och Agnes var downtown idag. De hade fått in sommarsortimentet, och jag bara älskar dem! 

6 månader!

Herregud, herregud, idag har jag bott i USA i ett halvår! Halva tiden har gått! (om man då bortser från resemånaden) Känns både som att det är en evighet kvar och som att det kommer gå på tre sekunder.