Be in a Movie!

Håller just nu på att förbereda inför att jag och Katrine imorgon ska åka till San José för att vara statister i filmen Steve Jobs som just nu spelas in! Ska bli så spännande att se hur det går till på inspelningen av en Hollywood film! I filmen är bl.a. Michael Fassbender, Kate Winslet och Seth Rogen med och den handlar om Steve Jobs liv. Scenen som vi ska vara med i tar plats under 80-talet, så har kämpat med att lyckas få ihop en 80-tals outfit med min garderob här i San Francisco, vilket inte har varit det lättaste, haha, men tror nog att jag hittat något som funkar nu!
 
Så tidigt imorgon måste jag åka, vi måste "checka in" vid 9, vilket betyder att jag måste åka hemifrån strax efter 6 för att hinna i tid. Men det får det vara värt! 
 
 

I found my home away from home in San Francisco

Hejdå Hawaii, hejdå Filippa! Allt har ju ett slut och så även detta. Tidigt imorse kom vi hem till San Francisco, måste poängtera ut att San Francisco faktiskt känns som att komma hem. Efter att ha sovit i några timmar hjälpte jag Filippa att packa det sista och även ta en sista trip till Target tillsammans. Vid 16 sa Filippa hejdå till hela familjen och sen satte vi oss i bilen och åkte till flygplatsen. Känns rätt tråkigt att säga hejdå, dessutom att veta att det är 8 månader innan vi ses igen, men det går väl fort antar jag!
 
Måste dock erkänna att det känns skönt att få komma tillbaka till en vardag. Har inte haft en vanlig vecka på över en månad nu; Först kom min familj hit, sen åkte vi till Colorado, sen blev familjen sjuka och nu har vi varit på Hawaii. Väldigt mycket kul grejer (utom att de blev sjuka) men det har också gjort att mitt jobbschema har varit så oförutsägbart. Så som sagt är skönt att veta hur veckorna ser ut fram över!
 
 

Så har jag sagt hejdå till söstra mi! Känns lite konstigt att vi inte kommer ses på 8 månader nu! 👭😢

Ett foto publicerat av Fanny Hugosson (@fannyhugosson) Jan 25, 2015 at 7:00 PST

Whale watching

Imorse gick vi alla upp tidigt 6.40, för att sen ta en taxi från hotellet vid 7.20 och åka till Lahainas hamn. Där sedan gick vi på en båt som sen tog med oss på snorkling och valsafari! Wow, alltså även denna dagen har varit helt fantastisk.
 
Så själva båtturen började med snorkling, och det var så fint. Såg såklart massa olika fiskar, men även sköldpaddor! När alla kände sig klara med snorklandet efter ca en och en halvtimma serverades lunch på båten.
 
 
Sen åkte vi vidare för att kolla på valar. Det var verkligen så häftigt. Till en början såg vi dem bara på rätt långt håll, men jag tyckte det var häftigt nog; se hur deras fenor skvätter vatten när de dyker eller hur de helt plötsligt bara hoppar upp ur vattnet. Men vid ett ställe där vi stannade till simmade valarna riktigt nära, de simmade till och med fram och tillbaka under båten, så vi var så nära man kan komma helt enkelt. Så häftiga djur, och så stora! Tydligen är det rätt ovanligt att man kommer så nära, så vi hade tur I guess. Var verkligen en upplevelse att ha fått sett dem i verkligheten och på så nära håll!
 
Dock känns det fortfarande som att jag är på vattnet, haha. Bara sådär 7-8 timmar sen vi kom hem och hela rummet gungar fortfarande.