what are men to rocks and mountains

Så var vi tillbaka i Lake Tahoe igen. Tjejerna har spring break nu nästa vecka, så vi ska vara här fram tills nästa helg. Även kusinerna och kusinernas farmor och farfar är här, så det är fullt hus. Jag är superduper-mega-förkyld, eller kan vara pollenallergi med, vilket fall så orkar jag knappt röra mig, haha, men har ändå lyckats tvinga mig ut på en promenad. Det är så vackert här, påminner väldigt mycket om Sverige!
 
Nu på eftermiddagen har jag suttit och gjort några gamla högskoleprov. Man tappar så otroligt mycket när man inte går i skolan längre, men mer och mer kommer tillbaka när jag sitter med det, så förhoppningsvis till hösten kommer jag att kunna prestera igen, haha.
 

Blaze Pizza

Igår öppnade ett nytt matställe i Stonestown gallerian, så jag, Agnes och Emil kände att vi ville vara uppdaterade med det senaste och åt därför lunch där igår. Var faktiskt riktigt bra tycker jag. Är en pizzeria där man antingen kan välja en av pizzorna de har på sin meny eller göra sin egna. Vi alla tre gjorde vår egna och det var supergott. Var inte speciellt dyrt heller, $8.25 och då fick man väja hur många toppings/såser/ost man ville. Så dit går vi nog igen (förmodligen redan idag, för idag är det gratis pizza om man gillar dem på instagram, hehe, beror dock på när vi åker till Tahoe) 
 

fredagsmys

Har haft en så otroligt mysig kväll med min underbara värdfamilj! Vi har haft "fredagsmys", de är ju trots allt svenska, så de har det varje vecka, och idag kollade vi på Mr. Peabody & Sherman. Jag bara älskar den filmen, haha, tror jag var den som skrattade mest av alla. När filmen var slut insisterade A på att vi skulle ha "dance party" så vi satte på musik och sen dansade vi alla loss. Så oroligt kul, haha! 
 
Innan vid maten idag så pratade jag och min värdmamma och vi kom in på att min sista jobbdag kommer vara 17 augusti. Då sa hon att de borde börja kolla på ny au pair snart, och även att jag vet att det är mitt eget val (de hade som sagt gärna velat att jag skulle förlänga) och att jag faktiskt har rätt mycket hemlängtan kändes det så konstigt. Jag menar det är ju mina tjejer nu, jag vill inte att de ska glömma bort mig! Tycker om dem så mycket! Men de kommer som tur var till Sverige varje år, och jag vet att jag definitivt kommer komma tillbaka hit och hälsa på, men känns ändå lite konstigt!