En höstmarknad(Detta blir det sista inlägget från ALV för det här året, jag lovar!) Söndagen spenderadas alltså på ett av de bästa ställena på jorden, nämligen Astrid Lindgrens Värld. Vi vandrade runt där på höstmarknaden bland alla stånden, drack glögg och kollade på showerna och det var så mysigt! Hela dagen avslutades sen med kvällsförställning av Ronja Rövardotter. Tänk er att sitta där i mörket vid borgen, och se alla facklor höra all sång och få kolla på denna fantastisk saga, var verkligen ett perfetk avslut på veckan.
 
 

STIM expo

För en vecka sedan var jag uppe i Stockholm på STIM expo. Var verkligen en fantastisk dag och väldigt lärorik. Bl.a. var låtskrivarna bakom Zara Larssons Lush Life där och pratade om hur den låten kommit till, det var en feedback panel bestående av Ola Salo, Anders Bagge, Pelle Lidell och Jennie Abrahamson, där fyra låtarskrivare fick feedback på sina låtar, massa chanser till att prata med andra låtskrivare och mycket mer. Var på samma event för två år sedan och tyckte lika mycket om det då, så ser fram emot att gå nästa år med!
 
 

RÖSTA

Första deltävlingen av Supershowen har nu sänts och jag kunde inte varit stoltare över min kära bror! Ni som vill se programmet kan göra det här. För övrigt lite spoiler behöver Sixten nu alla röster han kan få för att ta sig till andra chansen, så gå gärna in på här och rösta. Det gå rösta många, många, många gånger så det är bara att rösta på (säger stopp tillslut). Även stort grattis till fantastiska Elina & Nikolas som tog sig till final!