Hängde i Vasastan

Efter att vi varit i Stockholm i torsdags var det bara att sätta sig i bilen och åka vidare till Vimmerby. Kan tänkas att vi hamnade på ALV även denna helgen och kan tänkas att vi denna gången hängde i Vasastan i stället för i Katthult. Men nu var det sista helgen för i år (eller ja, vi åker väl antagligen dit någon dag på höstlovet med). Är så glad jag hann spendera så pass mycket tid där ändå, trots att jag inte var hemma nu i sommar, för det är verkligen en av de bästa platser jag vet!
 

Jag, Lillebror, Fröken Bock och Filippa!


Jag fick träffa världens bästa Lillebror!!

Rasmus på Luffen
 

Tv-inspelning

I torsdags tog jag och Filippa bussen 05.20 in till stan för att sedan åka buss till Stockholm, det är nämligen så att Sixten ska medverka i ett program på barnkanalen nu i höst! Väl framme i Stockholm (jag var något trött och superförkyld) hämtade mamma och pappa upp oss och vi tog oss till SVT. Där spenderade vi sen dagen, helt sjukt att det kan ta så lång tid att spela in så lite, men kul var det i alla fall och Sixten var helt fantastisk! Mycket mer tror jag inte att jag kan säga så ni får helt enkelt vänta och se när det börjar sändas!  Jag lovar att uppdatera er när det börjar närma sig!
 
 

Filminspelning

Min syster har håller just nu på att spela in en film som hon skrivit manus, regisserar och klipper själv (jag vet, visst är hon cool). Så på inspelningen nu i veckan var jag med då jag har en liten roll (är danslärare, den ni!). Vi filmade i danssalen på Per Brahegymnasiet, det var så mysigt att vara tillbaka där alltså. Och så kul att få vara en del av detta projekt!