Stepp

Vi har haft vår första stepplektion!! Så kul! Stepp är en kurs som inte ingår i kursplanen utan den görs på fritiden, men nästan hela klassen är med vilket är fantastiskt kul! Jag har velat lära mig steppa jättelänge och även om det just nu känns rätt hopplöst och som att jag aldrig kommer lära mig det, gissar jag att det tillslut i alla fall kommer se (och låta) någorlunda okej. 
 

Tonartshöjningar gör allt lite bättre

Två och en halv vecka in på terminen och det känns som att vi verkligen har kommit in i det nu. Jag är dock helt slut och även hungrig hela tiden. Är inte van vid att hålla igång så här mycket, samtidigt som det är så skönt att faktiskt ha så mycket dans, att springa; tycker till och med om att ha fysen. 

Och om ni undrar hur det kan se ut på våra lektioner har ni ett smakprov från dagens Röst- och tallektion då vi fick i uppgift att "komponera" ett stycke med våra namn. Ni kan även passa på att följa vårt instagramkonto @musikteaterskolanbjarnum1617


 

Andra gruppen...

Ett filmklipp publicerat av Musikteaterskolan i Bjärnum (@musikteaterskolanbjarnum1617) Aug 24, 2016 kl. 10:15 PDT

 

Oooch den tredje

Ett filmklipp publicerat av Musikteaterskolan i Bjärnum (@musikteaterskolanbjarnum1617) Aug 24, 2016 kl. 10:16 PDT

 

På dagens röst- och tallektion fick vi improvisera och skapa rytm/musik med våra egna namn! Här har vi första gruppens presentation 👊🏼

Ett filmklipp publicerat av Musikteaterskolan i Bjärnum (@musikteaterskolanbjarnum1617) Aug 24, 2016 kl. 10:11 PDT

 

Teaterprojekt

En och halv vecka på utbildningen har gått och jag känner redan hur mycket jag har utvecklats, fatta om ett år då! Vi håller just nu på med ett teaterprojekt i små grupper om tio där vi tillsammans skapar en pjäs från början och det är så spännande. Vi har ungefär 6 veckor på oss att jobba med det och under sjätteveckan ska de spelas upp. Så får se vart vi hamnar men tycker ändå att vi har kommit en bit på vägen.
 
Jag har även haft min första sånglektion, och gud vad jag har saknat att ha det. Är två år sedan jag hade det senast och det är så skönt att få tips och tekniker från någon annan med det en har svårt för. Jag bara suger åt mig all lärdom jag kan få. Älskar det.