Peter Pan

Jag älskar sagor! Det är verkligen så mysigt; och Peter Pan är en av mina absoluta favoriter. Så när mamma härom veckan frågade om jag ville hänga med på (barn) teaterföreställningen Peter Pan när hon pappa och Sixten skulle gå sa jag självklart JAA! 

Så i lördags gick vi först ut och åt hela familjen på Rosegarden och sen gick vi vidare till Jönköpingsteater. Föreställningen var jättebra (även om jag som alltid önskade att jag också fick vara på scen) och skådespelarna väldigt duktiga. Sen är det mysigt när det är barnteater och barnen i publiken lever sig in så. Hela tiden försökte de ropa till karaktärerna hur de skulle göra "nej Peter, den är giftig" "han är där bakom" "akta dig" vilket var väldigt gulligt. 
Genomdrag av akt 1

Vi har haft Povelrep idag och igår och det är så kul att få spendera så mycket tid med dessa underbara människor. Under gårdagen hade vi först koreografirep till ensemblenumrena och även kostymprovning till vissa av låtarna!! Sen hade vi även vårt första genomdrag av akt 1. Det kändes faktiskt bra och vi har ju mer än en månad kvar till premiär så det finns tid att finslipa. Idag hade vi sångrep, vilket också var kul men eftersom det är så mycket solosång och alla har olika olika tider med sångpedagogen så hann jag inte träffa så många den stund jag var på plats på Hospitalet vilket var lite tråkigt, men får ju se alla imorgon igen. Förresten så kommer biljetterna till föreställningen släppas supersnart, så håll ukik!