Povel i Påsk

Sista föreställningen är nu spelad och wow vilken vecka det varit! Vill inte att det redan ska vara över. Kan inte förstå att jag har fått göra denna fantastiska show tillsammans med så underbara människor. Älskar er allihop! Och stort tack till er som kom och kollade. Ni gjorde verkligen min dag varje föreställning. Just nu håller min kära syster på att klippa ihop lite filmer från föreställningarna och jag lovar att länka dem här när de är klara.
 

Foto: Peax

Foto: Peax
 
Povel Ramel - Teaterstickorna - Underbart är kort

London del 2

Min resterande tid i London spenderades mest med att turista runt. Jag har nog aldrig gått så mycket i hela mitt liv, haha. Men det är så skönt att bara gå och sen se vart man hamnar. På tisdagen träffade jag även Linnéa, som precis flyttat dit. Var så mysigt och så konstigt att bara mötas upp i London. På tisdagsmorgonen hade jag även gått till tkts och köpt biljett till Charlie and the Chocolate Factory the Musical. Så på kvällen så på kvällen fick jag se den och den var så bra! Jag är alltid så imponerad när det är barn med, fattar inte hur de kan vara så fantastiskt duktiga. Sen var scenografin väldigt häftig! Var en bra sista kväll i London måste jag säga.


London del 1

Jag var som sagt i London förra veckan. Kom fram på söndagskvällen och tog mig då till mitt hotell i Paddington, sen var det bara att lägga sig så jag fick så mycket sömn som möjligt. Att jag åkte till London var för att jag på måndagen hade en audition för ett showartistjobb. Skulle vara på plats på Danceworks (där audition var) vid 9.30-10, jag hade ingen aning om hur lång tid det skulle ta för mig att ta mig dit, så jag blev rätt tidig. Då hade jag ändå hunnit yoga och äta frukost på Pret a Manager innan dess så jag var verkligen ute i god tid. På plats sen fick vänta ett tag innan det var dags för inskrivning som tur var fanns det några till som var tidiga så jag slapp vänta själv. Tack vare att jag var tidig dock hamnade jag i första sångaudition-gruppen, så det var skönt. Vi fick i stort sett meddetsamma gå iväg och repa med pianisten på låtarna vi skulle ha övat in. Min audition sen gick bra, jag gick inte vidare till nästa steg, men kände ändå att jag var nöjd med mitt framträdande! Och eftersom jag inte längre hade något inbokat på dagen fick jag tid för att shoppa och utforska London!