Tågstationen

Sista föreställningarna av våra teaterpjojekt är nu spelade och det känns lite tomt. Det har verkligen varit så fantastiskt kul! Efter att vi haft redovisnigarna i tisdags har vi bara fokuserat på våra pjäser och både idag och igår har vi haft föreställningar hela dagarna. Ikväll är det fest för att vi är så bra (och för att det förmodligen är sista gången vi kan ha det på ett bra tag framöver) och sen taggar vi om för HÖSTSHOW!!

Dans- och sångredovisning

I tisdags hade vi redovisning av i stort sett allt vi gjort på dansen, dvs uppvärmning, diagonaler och koreografier. Det var upplagt så att först hade vi i AB-grupperna redovisning och CD kollade och sen efter rasten bytte vi. Var väldigt skönt att vara först ut, och det kändes rätt bra även om jag nog missade lite här och var, haha. Känns konstigt att vi nu kan lämna det bakom oss, grundkursen gick fort alltså. 
 
Efter lunch var det redovisning av vår pop/rock-låt. Jag var sjätte ut så sen kunde jag bara sitta och njuta av alla andra. VILKEN FANTASTISKT BEGÅVAD KLASS JAG GÅR I! Det är helt sjukt, kan knappt fatta hur så mycket talang kan rymmas under samma tak. Inte nog med det, de är också de mest kärleksfulla människor jag känner. Alla peppar verkligen alla. Jag är så lyckligt lottad. 
 
 

I'm calling dibs!

I torsdags hade vi sista micktekninken. Jag har verkligen gillat de lektionerna, även att det första veckan var rätt nervöst att sjunga för klassen (eller ja vår tiogrupp) men nu tycker jag bara att det är så kul. Sen är det jättebra att vi får feedback efter varje framträdande med, för det är saker som jag ibland inte ens tänker på att jag gör som behöver tas bort eller ändra. Eftersom det var sista gången fick vi välja helt själva vad vi ville sjunga och jag valde Kelsea Ballerinis Dibs! Var så kul! 
 
 

Got to sing some Kelsea Ballerini yesterday! #dibs

Ett filmklipp publicerat av Fanny Hugosson (@fannyhugosson) Sep 22, 2016 kl. 10:16 PDT