Showhelg nr.2

En vecka har gått sen vi hade premiär och nu taggar vi showhelg nr.2. Känns skönt att komma in i den bubblan igen då vi haft vanliga lektioner hela veckan. Idag hade vi föreställning för show & musikallinjen och de var en helt fantastisk publik! Så det började på topp! Tror fortfarande det finns några biljetter kvar om man vill se nästa helg så kolla in www.markarydsfolkhogskola.se.

Nu ska jag kolla klart på Mulan och sen tänker jag sova. Jag är verkligen helt slut efter intensivperiod och föreställningar, men fy vad kul vi har!

Påsklov

Har nog aldrig upplevt att ett lov känns så välbehövligt. Det har varit fullfart de senaste veckorna alltså. Direkt när vi var tillbaka från alla auditions i Göteborg var det bara att gå in i showperioden igen och därmed vara på skolan mellan 7.45-21.00. Vi har nu i förra veckan haft ljus- och ljudsättning och utöver det då repat koreografier, kör och även gjort massa praktiskt med kostym, scenografi etc. Men det är fantastiskt kul, och trots att jag är rätt slut så är det så värt det. Det kommer verkligen bli en fantastisk föreställning.

Utöver allt repande har vi även hunnit fira Daniel och Rebecka som fyllde år i lördags och haft flera myskvällar (hur vi nu har lyckats få in det).