När ens bästa vänner kommer på besök

Igår kom några av mina fina (före detta) klasskamrater och hälsade på på Astrid Lindgrens Värld. Jag var ledig och det var så kul att kunna gå med dem i parken hela dagen. Vi fikade med Kling,Klang och Frölen Prysselius, fick sjunga i micken på allsången, åt polkagrisar som Filippa bakat, blev pyttesmå hos Nils Karlsson Pyssling och grät när Skorpan och Jonatan hoppade från klippan. När de flesta andra började röra sig hemåt stannade vi kvar och kollade i alla miljöer och gick inte-stöta-marken-banan. Var verkligen en helt fantastisk dag och så kul att få träffa mina vänner igen. Så tack Elinda, KP, Rebecca, Charlie (och även Filippa och Lukas) för en underbar dag!

Tjolahopp tjolahej

Astrid Lindgrens Värld - vi är tillbaka. Eller nästan i alla fall; flyttar hit för sommaren på söndag då jag även börjar jobba. Men har varit en härlig dag att gå runt i parken!

Skara Skolscen

När något tar slut börjar något nytt. I söndags fick jag ett telefonsamtal med helt fantastiska nyheter - jag har kommit in på Skara skolscen! Det trodde jag verkligen inte då jag även i år blev reserv; oddsen på att två personer i en klass på 12 skulle tacka nej kändes inte så stora, men så hände det. Så efter sommaren i Vimmerby flyttar jag till lilla Skara för att i 1,5 år läsa till skådespelare där! Jag är sjukt taggad!