PAS audition

En hel vecka av auditions är nu avklarad. Är helt slut, men wow vad fantastiskt kul det har varit! Min BA resa tog slut där efter andra steget så jag åkte hem-hem och laddade om krafter till PAS-audition. Lyckades denna gången ta mig till slutaudition, som var idag, och de här tre dagarna har verkligen bara varit fyllda med glädje för min del. Har haft fantastiskt kul på alla proven; dialog, sång, dans, grupp teaterprov och monolog. Sen får vi se om det går hela vägen, det vet man ju aldrig! (Men jag hoppas) Nu blir det tillbaka till Bjärnum och showperiod. Ska bli spännande att se hur mycket energi som finns kvar i den här kroppen alltså!

Audition till balettakademien

I lördags var första auditiondagen till balettakademiens musikalutbildning och vi var ett stort gäng från klassen som gjorde sökning då. Jag var i grupp 3 så mina prov började vid kl.11. Först var det drama- och sångprov och efter det dansinstudering och sen dansprov. Det kändes ändå helt ok, men var ändå sjukt nervös när numrena som gått vidare till steg 2 presenterades.

Jag lyckades i alla fall ta mig vidare och gjorde igår steg 2 proven som var i stort sett samma sak dag 1. Först dansinstudering med ungefär samma diagonaler och sen var det även en koreografi som var jätterolig. Största skillnaden mellan dag 1 och 2 är nog att i stort sett alla lärarna sitter i juryn då. Men dansprovet var jättekul! Sen var det mycket väntan tills sångprovet då jag var bland de sista. Men det var en väldigt kul dag även om jag var helt slut när vi var klara.

Idag är första lediga dagen på jag vet inte hur länge, vilket känns så välbehövligt. Och ikväll får vi veta vilka av oss som gått vidare till steg 3 (som är imorgon).

Kollationering

Dagen vi alla har väntat på är här. Idag har vi fått veta vilka musikaler vår vårshow består av och även då vilka roller vi ska ha. Är så glad över vilka musikaler det är. Wow, så många bra! Då vi är så många i klassen är det dock uppdelat så att man har roll och solo i en musikal och är ensemble i en annan. Så jag ska vara med i Fame och Wicked vilket ska bli så kul!