Kortfilms inspelning

Min syster har gjort ett manus för en kortfilm som handlar om hur hon upplever sina epilepsianfall och denna filmades förra helgen i Jönköping. Jag var med och hjälpte till bakom med det som behövdes: chaufför, hjälpte till och laga mat, var scripta ja lite allt möjligt. Var verkligen superkul! Sen var vår kompis Erik Bodén med och filmade (han har även varit med och bearbetat fram idén med Filippa).


Vi var i alla fall runt och filmade en hel del i Jönköping, lite i Habo och hela söndagen var vi i Ödestugu. Ska bli så spännande att se slutresultatet!


Dummemosse

Imorse tog jag, mamma och Sixten oss till dummemosse och vandrade några timmar. Var så vackert och första halvan av tiden var det riktigt härligt väder men blev lite sämre sen. Vi packade med oss äggmackor och kaffe/varm chocklad som vi fikade på. Supermysig morgon!


Nu har vi tänt brasan och sitter framför tvn. Jag introducerade mina föräldrar till Stranger Things tidigare i veckan så vi kollade klart på första säsongen igår och nu kollar vi på den igen med Sixten med! 

Höstmarknad

Höstmarknaden på Astrid Lindgrens Värld är så mysig! Jag var där i måndags och tisdags och bara myste med mina vänner och njöt av att få lite julstämning med glögg och pepparkakor. I år hade de även gjort en skridskobana uppe vid Pippi, vi åkte inte själva men kollade på de andra som gjorde det. Passade även på att köpa raggsockar och en bok. Marknaden avslutas varje dag med höstkalaset som är helt fantastiskt att se, där är alla karaktärer samlade på en och samma plats, och ja det är det bästa med hela marknaden.


På måndagskvällen gick vi och såg aftonföreställningen med Emil i Lönneberga på stadsmästargården vilket också var supermysigt och jättegod mat. Där fick vi även göra "potatiskonst" och jag tycker att vi lyckades rätt bra med det, haha.