Grundkursen avslutad

Tiden bara flyger iväg. De första veckorna här på Skara Skolscen kändes extremt långa men de senaste nu känns som att veckorna knappt existerat. Vi har nu avslutat vår grundkurs och går från och med nästa vecka in i nästa block där vi ska jobba med Strindberg scener två och två. Jag och Daniel har fått en scen ur Kamraterna och det ska verkligen bli spännande att jobba med den. Vi kommer även börja ha enskilda lektioner i sång, röst och rörelse nu och det känns extremt lyxigt att få pass utformade enbart för mig inom de ämnena.

Vi har förresten varit ett gäng i klassen som kollat på Stranger Things på kvällarna det senaste och i torsdags såg vi klart på säsong ett! Detta har verkligen varit supermysiga kvällar och jag ängtar till säsong två kommer nu!

Idag har jag spenderat hela dagen med att kolla på film och hoppas på att kunna kurera bort min förkylning (som typ hela skolan har). Så förhoppningsvis är den borta på måndag tills vi ska börja med allt nytt!

Allrakäraste syster

I helgen har Filippa varit här och det har varit så otroligt mysigt. Hon kom hit i fredagskväll och då bara chillade vi, men igår hade vi rätt fullt schema. Först gick vi ut och tog lite bilder inför något jag kommer uppdatera mer om snart, sen utforskade vi Skara och jag visade skolan och på kvällen åkte vi till Skövde och såg Familjen Addams (som sattes upp av revymakarna). Det var verkligen en mysig kväll och så kul att se en musikal igen (känner att jag börjar bli bortskämd med det för det var bara någon månad sedan jag såg en sist, men kändes som en evighets sedan), och kul att se Simon som uncle Fester!

Nu har jag gjort matlådor och tvättat och känner mig redo för nästa skolvecka!

 

Porträttbilder

Nu har porträttbilderna vi tog första veckan kommit upp på skolans hemsida! Så här kan ni nu se hela min fantastiska klass.

Och just det fram till den 15 september kan man nu söka till Skara Skolscen för att ha chansen att börja i januari.