Nevada

Igår kväll åkte vi till familjens stuga i Lake Tahoe. Eftersom vi inte får plats alla i en bil, så tog jag och Sofie vår bil och åkte upp i. Vi hade party till 5SOS hela vägen upp vilket underlättade den 3,5 h långa bil turen. Lake Tahoe ligger dock väldigt högt upp, så det blir extrem tryck skillnad och jag får lock för öronen hela tiden, annars är det väldigt mysigt här, påminer mycket om Sverige!
 
Idag var vi lediga och bestämda oss för att åka och shoppa lite och eftersom vi är nära Nevada nu tyckte vi det var kul att åka lite till en annan stat. Åkte till ett outlet som låg rätt så mitt i öknen, haha. Amerikanska affärer är ju så härliga, eftersom augusti snart är slut tycker de att det är dags att börja julpynta(?) och ha stora pariserhjul mitt i affären. Varför inte liksom?
 
Vi gick även på bio (Teenage Mutant Ninja Turtles!!) och det var nog den lyxigaste bion jag varit på. För det första var vi i stort sett helt ensamma i en rätt så stor salong, sen fanns det bord till varje stol + att man kunde fälla ner stolen så det blev som en liten säng nästan! 

Frozen Yoghurt!!

Hittade en julgran i min stil! 

Har aldrig sett något sådant här tidigare, ett moln hade såg ut som en regnbåge!

Så de hade seiöst allt i den här affären, t.o.m. vaxdockor av USAs presidenter

Seriously, detta var awsome!

Dagens inköp
 
Nevada - Shopping - au pair