Up high in the mountains

Så är vi tillbaka i Telluride, Colorado igen, och det är så fantastiskt vackert här! Vi flög till Denver i fredags och körde sen hit, vilket tog ca 9 timmar. Måste ändå säga att tjejerna var väldigt duktiga i bilen, förutom den sista en och en halv timman då de grät och skrek konstant (tror de var rätt övertrötta). Jag själv var rätt yr på grund utav höjdskillnaden (vi är en ganska bra bit upp över havsnivån) och har dessutom haft huvudvärk på grund av samma sak, men det börjar bli bättre nu. 

Vi stannade och åt på en mysig diner på vägen hit!
Igår åkte vi alla upp till Mountain Village en sväng, en syssling till dem som heter Claire är här med och vi är rätt jämgamla, så hängde med henne där uppe. På kvällen sen hikade jag, Claire, A och två av kusinerna upp till ett vattenfall här, och det var så vackert där uppe. Idag hängde jag med dem till en sjö när de andra skulle fiska, jag är ledig idag men hade ändå inget annat för mig, så tog med en bok och satt och läste. När de sen skulle åka vidare till en annan sjö var jag så otroligt trött, så de släppte av mig hemma och jag la mig och sov i tre timmar. 
 
Imorgon är det dags för jobb igen. Vet ärlig talat inte riktigt vad det kommer innebära, tjejerna är på camp under dagen och sen har jag dem på eftermiddagen. Men jag antar att de andra kommer vara här med, så får se vad som händer.