Wicked

Alltså WOW! Jag bara älskar den här musikalen, är så fantastiskt glad att jag hade turen att National tour av den var i San Francisco just när jag var här. 
 
Wicked har innan varje föreställning ett lotteri där de lottar ut ett tiotal biljetter på parkett för $25. Så i torsdags tog jag mig till Orpheum Theater 2,5 timma innan föreställningen för att ha chansen att vinna en biljett. Tyvärr gjorde jag inte det. MEN när alla biljetterna var utlottade berättade de att de sålde alla överblivna biljetter till kvällens föreställning för $40 till de som varit med i utlottningen (så långt de räckte) så då lyckades jag få tag på en jättebra biljett; i mitten på parketten - kunde inte bli bättre. Så jag skyndade mig tillbaka till huset för att äta lite snabbt och sen tillbaka till teatern igen.
 
Föreställningen var precis som förra gången jag såg den helt fantastisk. Jag börjar ju gråta vid första tonen för att jag älskar den så mycket, haha. Alla skådespelarna var så duktiga, är framför allt fascinerad över dansarna som spelar aporna, så sjukt duktiga. Sen såklart Elphaba och Galinda som spelades av Emily Koch och Amanda Jane Cooper var så sjukt duktiga. Det som var kul den här gången till skillnad från förra gången var att jag verkligen kunde se alla ansiktsutryck, sist satt jag högst upp på balkong och då kunde man nästan inte se något minspel, så det var kul.
 
I pausen sen började tjejen som satt bredvid mig prata med mig; hon frågade om jag sett musikalen tidigare och jag sa ja och hon svarade "Ja, jag kände på mig att du var en riktigt entusiast" haha! Stämmer rätt bra!
Jag köpte nya strumpor <3