Les Miserables

Av alla musikaler jag har sett så är detta bland det bästa!! Jag saknar verkligen ord. Wow, vill bara få uppleva det igen!

Vi åkte från Bjärnum vid 11-tiden. Roadtrips är ju fantastiskt kul! Vi stannade i Jönköping för lunch och var sen framme i Karlstad vid 16.30. Föreställningen började vid 18 (vilket vi helt höll på att missa för vi hade fått för oss att den började 19). Som jag tidigare sa så var föreställningen fantastisk, jag skulle vilja säga till och med bättre än West End. Tror ingen av oss ville att den skulle ta slut.

Efteråt fick vi hänga med bakom och se all scenografi, kostymer och rekvisita och det var magiskt. Wow alltså! Kvällen avslutades med mat på en italiensk restaurang och sen irländsk pub!

På söndagen sen åt vi frukost på hostelet vi bodde på, packade ihop våra saker och sen satte vi oss på Espresso House. Hemvägen gick kanske inte riktigt lika smidigt som dit vägen. Först visade det sig att vår högerblinkers var trasig, så vi var tvungna att köpa en ny lampa. Sen kunde inte de på macken hjälpa oss byta den, så vi fick vänta på vår kompisar i den andra bilen som kunde fixa det. Efter det fortsatte vi köra och lyckas missa en avfart och gps:en leder oss då på en liten skogsväg. Så vår detour tog nästan en timma extra, men vi kom tillbaka till Bjärnum tillslut i alla fall!