Interpretation och Rickard III

Vi jobbar som sagt för fullt med auditionträning nu och det är både jobbigt samtidigt som det är fantastiskt kul. Idag har vi varit indelade i tre olika grupper och på schemat har dans och interpretation stått. Dansen bestod först av att vi jobbade med hur man ska tänka under improvisationsdelar på en audition, diagonaler och även en koreografi. Senare på eftermiddagen fick även min grupp ager jury åt de andra grupperna när de fick göra diagonaler och koreografi (detta kommer bytas nästa vecka när vi har samma upplägg så alla får testa på allt).
 
På interpretationen var vi fyra från varje grupp som fick sjunga en låt och som vi sedan jobbade med på plats. Jag körde Forget About the Boy från Thoroughly Modern Millie och galet vad bra det är att få feedback så här. Jag upskattar verkligen att få höra andras tankar och åsikter och sätt att tolka. Det är otroligt lärorikt. 
 
Dagen avslutades med att en större del av klassen åkte till Kristianstad och såg Özz Nujen i Rickard III. Jättebra föreställning! Var en enmansshow, vilket är lite annorlunda, men väldigt komisk och han hade kopplat mycket i pjäsen till dagens samhälle vilket gjorde det hela ännu mer intressant.