We go together

Igår var mina underbara, fantastiska Grease-vänner hemma hos mig. Var så så mysigt. Vi grillade, spelade kubb och pratade. Alltid så kul att umgås med dem! Kommer verkligen sakna dem nu när jag åker, men vi kommer ju ses igen när jag kommer tillbaka. 
 
Cupcake galen som jag är kom Alva hit tidigare på eftermiddagen så gjorde vi Grease-cupckes som vi bjöd på på kvällen. 
 
Saknar den här tiden alltså!
 

Pridefestivalen 2014

Hittade två klipp på youtube från när jag uppträdde på Jönköpings Pridefestival i år, så tänkte att jag kunde dela med mig av dem här!
 
 

Flygtid - check

JAG HAR FÅTT MIN FLYGTID!! Det stämmer, måndagen den 18 augusti kl:06.40 lämnar jag Sverige för att åka till New York och Cultural Care au pair training school. Fem dagar senare flyger jag till San Francisco och får träffa min värd familj och mina au pair barn. Helt plötsligt har det blivit på riktigt, jag har faktiskt börjat förstå att jag ska flytta nu, vilket känns lite konstigt men framförallt väldigt spännande. Alla papper är nu inskickade (utom ansökan om internationellt körkort, för får inte skickas in tidigare än två veckor innan avresa) och jag har även börjat kolla över packningen. Allra helst skulle jag vilja ta med hela mitt rum, men det känns lite små krångligt. Men jag ska nog lyckas få med mig det jag behöver!