LA dag 1

Morgonpromenad med utsikt över LA. Gått runt i Downtown bland alla konserthus och museum. Shopping i Beverly Center. Bra dag.

Jullov?

Vi har jullov. I fredags hade vi julavslutning i skolan, och nu är vi lediga i tre veckor. Känns så tomt, vad ska man hitta på under den tiden? (okej, fira jul och sen åker jag och min familj till Kalifornien, men ändå). Även att det är lite skönt att vara hem-hemma igen så saknar jag klassen en hel del redan (har bara varit ifrån Bjärnum i två dag, haha, men det säger ju en hel del om hur jag trivs på skolan). 
 
Så vad har hänt de senaste veckorna då? Vi var på en föreläsning med Fredrik Dolk för någon vecka sen som var jätteintressant där han pratade om hur det är att jobba som skådespelare och olika genrer inom skådespelandet. Sen har jag varit i Malmö på en Harry Potter marknad med några ifrån klassen och även i Kristianstad i två omgångar, ena gången för shopping och andra för att se vår lärare Stefans grupp Vocal Six när de hade en julshow där. I fredags hade vi som sagt julavslutning där alla i klassen höll i fantastiska sketcher och uppträdanden, allt från Luciatåg till återblickar av vad vi gjort under den här terminen. Juste vi hade även Secret Santa i skolan efter våra duettredovinsningar. Och i lördags var vi på gospellkonsert. Ja, det har hänt rätt mycket, så på så sätt är det väl kanske bra med lite lov ändå..

Vi åkte hem och överraskade Elinda på hennes födelsedag.
Det bästa Luciatåg jag någonsin sett och någonsin kommer att se.

Duetter

Sista veckan av den här terminen är nu här. Idag har vi haft redovisning av våra duetter; vi har koreograferat duetter där vi blivit tilldelade olika känslor, och sen har vi fått öva in valfri musikalduett. Har varit fantastiskt kul (och svårt) att jobba med. Jag är så sjukt imponerad av vår klass dock. Jag visste att alla kan sjunga och allas sångduetter var fantastiska, men dansduetterna var helt magiska. Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Mina klasskamrater är så fina alltså! Känns konstigt att inte få träffa dem varje dag de nästkommande tre veckorna....