Whale watching

Imorse gick vi alla upp tidigt 6.40, för att sen ta en taxi från hotellet vid 7.20 och åka till Lahainas hamn. Där sedan gick vi på en båt som sen tog med oss på snorkling och valsafari! Wow, alltså även denna dagen har varit helt fantastisk.
 
Så själva båtturen började med snorkling, och det var så fint. Såg såklart massa olika fiskar, men även sköldpaddor! När alla kände sig klara med snorklandet efter ca en och en halvtimma serverades lunch på båten.
 
 
Sen åkte vi vidare för att kolla på valar. Det var verkligen så häftigt. Till en början såg vi dem bara på rätt långt håll, men jag tyckte det var häftigt nog; se hur deras fenor skvätter vatten när de dyker eller hur de helt plötsligt bara hoppar upp ur vattnet. Men vid ett ställe där vi stannade till simmade valarna riktigt nära, de simmade till och med fram och tillbaka under båten, så vi var så nära man kan komma helt enkelt. Så häftiga djur, och så stora! Tydligen är det rätt ovanligt att man kommer så nära, så vi hade tur I guess. Var verkligen en upplevelse att ha fått sett dem i verkligheten och på så nära håll!
 
Dock känns det fortfarande som att jag är på vattnet, haha. Bara sådär 7-8 timmar sen vi kom hem och hela rummet gungar fortfarande.